close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
A Szent-Györgyis elsősegélynyújtók kiválóan szerepeltek országos sportversenyeken

2017.03.30.

Az idei esztendő márciusában előbb az ITF Taekwon-do Országos Bajnokságát, majd pedig az Országos Kick-box Diákbajnokságot rendezték meg Békéscsabán. A versenyeken, a szabályok betartása mellett is előfordulhatnak a küzdelemből adódó sérülések. Ezek ellátására kérték fel a Békéscsabai SzC Szent-Györgyi tagiskolájának egészségügyi képzésben résztvevő tanulóit.

Nem volt egyszerű dolguk, hiszen teljes mértékben spontán, életszerű szituációkkal szembesültek. Szerencsére egyik rendezvényen sem történt komolyabb probléma, az ütésekből és a rúgásokból adódó sérülések ellátásánál ügyesen segítették az orvosok és a mentőegységek munkáját.

A sportrendezvényeken számos traumás sérüléssel találkoztak. Az ellátások között volt orrvérzés, rándulás, ficam, zúzódás, bordasérülés, ujjsérülés, fejsérülés.

Az ilyen és az ehhez hasonló programokon való részvétel hozzájárult hallgatóink szakmai fejlődéséhez. Lelkesedésüket pedig mi sem mutatja jobban, minthogy mindezt szabadidejük terhére tették!

Az elsősegélynyújtó csapat tagjai: Horváth Henrietta, Nagy Nikolett, Vozár Enikő, Czinanó Alexandra, Aradi Lilla, Molnár Rita, Megyeri Zoltán, Darabos Adrien,Farkas Mónika, Ráfi Renáta.

Köszönjük munkájukat!

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16