close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
A Zwack tagiskola tanulója 14. a súlyemelők ifjúsági világbajnokságán

2017.04.11.

Bangkokban rendezték meg a súlyemelők ifjúsági világbajnokságát. Thaiföld fővárosában magyar idő szerint vasárnap hajnalban a tárcsákhoz lépett Mitykó Veronika, a BSZC Zwack tagiskolájának tanulója, a Békéscsabai Előre Súlyemelő Club 17 éves versenyzője is.

A csabaiak üdvöskéje korábban kiharcolta a lehetőséget a vb-indulásra, csak az volt a kérdés, hogy a 69, vagy a 75 kilósok között szerepeljen-e.

Érdekesség, hogy ezt nem a csapattal tartó szövetségi kapitány, hanem itthonról a klubedzője, Bökfi János döntötte el.

— Látva a nevezettek listáját, úgy gondoltam, több keresnivalója lehet a 75 kilósok között — mondta Bökfi János. — Már önmagában az a tény, hogy a kisebb súlycsoportban harminc nevezés futott be, a 75 kilósok között pedig húsz, eldöntötte a kérdést.

A vasárnap hajnali B csoportban kilenc, a délutáni A csoportba 11 versenyző nyert besorolást, Mitykó Veronika hajnalban lépett a súlyokhoz. A csabai emelő öt jó gyakorlatot teljesített, az első szakítást rontotta, ami meg is ijesztette a szakvezetést, de végül a nagyobb drukknak tudták be a rontást.

Ugyanis azonnal javított és a „maradék” két szakítással is az egyéni csúcsbeállításig, 68 kg-ig jutott. Lökésben viszont mindhárom gyakorlata sikeres volt, és 92 kilót mutatott a harmadik, ami három kilóval jobb az eddigi legjobbjánál. Így értelemszerűen az összetettben is három kilót javított eddigi egyéni legjobbján, ami végül 170 kg-mot ért. Miután az esti csoport is befejezte a viadalt, kiderült, hogy a B csoportban megszerzett harmadik hellyel végül az összesítésben a 14. helyezésig jutott a csabai lány, ami pontszerző eredmény a hatfős magyar delegációban, ami viszont a kvótaszerzéshez szükséges.

Forrás: BEOL

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16