close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
Alapítványi Bál a Széchenyiben

2017.03.26.

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, valamint Az Egészségesebb és Műveltebb Ifjúságért Alapítvány 2017. március 18-án Alapítványi Bál rendezvényt szervezett.

Paláncz György intézményvezető köszöntőbeszéde után az iskola tanulóinak műsorát láthatták a vendégek. Az énekkar békés megyei népdalcsokrot adott elő, majd egy részletet Kálmán Imre: Marica grófnő című operettjéből.  A dalokat Aradi Zsolt énektanár tanította be.

Ezután egy angolkeringő formációt és egy latin blokkot mutattak be a táncosok: Kocziha Ádám (9.EKNY) és partnere Fabisz Dorina, valamint Gyulai Alapfokú Művészeti Iskola társastánc tagozatának táncosai Bácsi Gábriel és Gyarmat Krisztina, Szegedi Krisztián és Hankó Dóra valamint Göcző Szabolcs és Krucsó Réka. A táncot betanította Szivák Krisztina.

A következő műsorszámként az Acid Jazz Dance Company táncsport egyesület produkcióját láthatta a közönség. Nagy Georgina (9.F), Kiss Rebeka, Szekeres Réka és Váraljai Adél, 5 éve táncolnak együtt.  Kiváló eredményeik között szerepel a 2015-ös és 2016-os év Európa-bajnoki első helyezése.

Kertész Viktória (9.F) a Most múlik pontosan című dal adta elő. 8 éve tanul zongorázni, 10 éve néptáncol. A dal előadása alatt közreműködtek a Hétpróbás néptánciskola növendékei, Farkas Lilla tanítványai.  

Az Alapítványi Bálon rendszeresen fellépő Fit-Dance Sportegyesület táncosai előadását ismét megcsodálhatta a közönség. Ezzel a produkcióval országos bajnoki első helyezést értek el idén, ezzel kvalifikációt nyertek a világbajnokságra, ahol a középdöntőig jutottak.

Csizmadia Tibor (10.D) a Padlás c. musicalből a Fényév távolság című dalt énekelte el, Bíró Róbert (10.D) szintetizátoron kísérte.

Vörös Adél és Pákozdi Réka (9.FKNY) tolmácsolásában láthattak egy mazsorett bemutatót. Réka a vésztői Aranyeső Mazsorett csoport tagja immár 11 éve. Eddigi legjobb eredményük kiemelt arany helyezés volt. Nemzetközi fesztiválon is részt vettek Horvátországban, Erdélyben és Prágában. Vörös Adél Csorvás Város Fúvózenekar és Mazsorett csoportjának tagja szintén 11 éve. A mazsorett csoport a 2. Mazsorett Európa Bajnokságon egy aranyérmet és egy bronzérmet szerzett.

A műsor után a MÉTERES KFT ínyenc vacsoráját kóstolhatták meg a vendégek. A hangulatról a Karaván Együttes gondoskodott. A tombolahúzáson több száz értékes ajándékot nyerhettek meg a bál résztvevői.

A kórus tagjai: Krutics Kinga (9.FKNy), Pákozdi Réka (9.FKNy),Serb Diána (9.FKNy), Osztroluczki Réka (9.FKNy), Balázs Veronika (9.FKNy), Czövek Boglárka (9.FKNy), Laurinyecz Ákos (9.FKNy), Sajben Bálint (9.FKNy), Turbucz Hédi (9.FKNy), Kelemen Dániel (9.FKNy), Kertész Viktória (9.F), Ágoston Diána (10.D), Bíró Róbert (10.D), Csizmadia Tibor (10.D), Szabó Noémi (10.D), Burtics Tímea (10.D), Mochuta Mónika (10.D), Balogh Dóra (10.F), Guj Gréta (10.F), Kenézaljai Panka (10.F), Polgár Bianka (10.F), Csillag Judit (11.F), Ignácz Vivien (11.A), Bereczki Bence (11.B), Dobák Patrik (11.B), Turbucz Levente (11.B).

A rendezvény támogatói:

Az intézmény dolgozói, tanulói és szülői közössége

Rácz Attila

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16