close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
Olimpikonok a Széchenyiben

2017.03.02.

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakos és Csabai Edvin tizenhétszeres maratoni világbajnok kenus beszélgetett a diákokkal február utolsó napján.

A program a békéscsabai városi önkormányzat nyertes pályázata révén valósult meg, amelyet az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága hirdetett meg HISZEK Benned Sport Program elnevezéssel.

A sportolók a 9.A osztállyal kosaraztak együtt, a közös játék után pedig leültek beszélgetni a diákokkal. Storcz Botond és Csabai Edvin elmesélte: hogyan választottak sportágat. Csabai Edvin most is úgy gondolja, hogy szinte a maratoni szakágra született, de a közösség is megragadta. Storcz Botond és a kajak szintén hamar egymásra talált. Mindkét sportoló szereti a vizet, örömet jelent nekik, ahogy közlekednek a vízen. Storcz Botond elárulta azt is, hol tartja az olimpiai és világbajnoki érmeit.

Középiskolásként a sportolás mellett jó eredményeket értek el a tanulásban is, mert összeegyeztethető a sport és a tanulás. Harmincévesen hagyták abba a versenyszerű sportolást, de továbbra is rendszeresen edzenek. A kudarcból merítettek erőt a versenyzéshez.

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16