close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
Országos döntőn állt dobogóra a Zwack tanulója

2017.04.24.

2017. április 22-én a Debreceni SzC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában került megrendezésre az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny országos döntője, ahol a  Békéscsabai SZC Zwack tagiskoláját Felegyi Dominik 9. osztályos szakács tanuló reál, és Domokos Imre 10. osztályos cukrász tanuló humán kategóriában képviselte.

Reál kategóriában (matematika, fizika, informatika) 20 versenyző jutott be a regionális versenyekről az országos fordulóba. A vetélkedő során az írásbeli feladatok mellett fizikai ismereteket igénylő kísérlettel mérték össze tudásukat a versenyzők. Dominik az előkelő 3. helyezést ért el. Felkészítő tanárai: Molnár Erzsébet, Zsilinszki-Kutasi Angéla és Bagi Csaba.

Humán kategóriában szintén 20-an jutottak be a regionális versenyekről az országos fordulóba. A diákok egyik feladata a reformkortól a II. világháborúig egyetemes és magyar történelem, a másik pedig Mikszáth Kálmán életéről, munkásságáról összeállított feladatlap megoldása volt. A szóbeli részben - állásinterjú keretében - egy szabadon választott XIX-XX. századi történelmi vagy irodalmi személy bemutatása volt a feladat. Imre az országos versenyen 8. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Tóth Péter.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak a kiváló eredményhez!

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16