close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
Stratégiai partnerség részt vevője a Szent-Györgyi tagiskola az Erasmus + programban

2017.02.22.

A Békéscsabai SZC Szent-Györgyi tagiskolája 2016–tól több országgal együtt (Németország, Anglia, Málta, Spanyolország) részese egy úgy nevezett stratégiai partnerségnek. A projekt eredeti címe „Learning pathways of the Social and Health Care”.

A projekt feladata és célja, hogy nemzetközi együttműködés során kidolgozzunk egy olyan szakmai programot, amely segítséget nyújt azoknak a diákoknak, akik az Európai Unió országaiban külföldi gyakorlatokat töltenek. A program kidolgozásához az egyes országok oktatási és szakképzési rendszerével ismerkedhetünk meg, valamint a gyakorlóhelyek lehetőségeit is feltérképezhetjük.

A projekt vezetője Finnország egyik szakképző intézménye Kouvola városában. Első lépésként az egyes országok képviselői egy finnországi találkozás alkalmával ismerhették meg egymást a karácsonyi hangulatban csillogó Lahti városában. A projekt tervezett menetét közösen egyeztettük és elkezdtünk megismerkedni a finn szakképzéssel.

Az újabb találkozóra 2017. február 12-17-ig került sor. Helyszín a németországi Eisenach városa volt. A program folytatásaként ennek a gyönyörű és hangulatos kisvárosnak a segítségével tovább mélyíthettük ismereteinket a már említett témákban. A projekt folytatásáról a továbbiakban is tájékoztatást fogunk nyújtani.

Végül néhány kép az eddig történtek krónikájaként.

Andó Mónika és Kis Erzsébet

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16