close
Felnőttoktatásra jelentkezés
online 2017/2018. tanév
Köszöntjük a Békéscsabai Szakképzési Centrum Felnőttoktatásán
Válasszon több képzésünk közül, és adja le jelentkezését most online, a jelentkezem gombra kattintva.
A *-al megjelölt szakképzések hiányszakmákat jelölnek.
A választott szakképzés neve (1. helyen): Jelöljön meg akár több képzést is. Amennyiben az 1. helyen megjelölt képzés bármilyen okból kifolyólag (pl. kevés létszám) nem indulna el, úgy az azt követő 2. helyen megjelölt képzést vesszük figyelembe, egészen a 4. helyen megjelölt képzésig.

Tájékoztató a felnőttoktatásról
A választott szakképzés neve (2. helyen):
A választott szakképzés neve (3. helyen):
A választott szakképzés neve (4. helyen):
Jelentkező neve:
Jelentkező születési helye és ideje:
Jelentkező anyja neve:
Jelentkező tanulói azonosítószáma:
Jelentkező mobil száma:
Jelentkező e-mail címe:
Ha van szakképesítése, annak megnevezése:
További információ: felnottoktatas@bszc.hu, Tel.: +36 70 199 20 01
Állásajánlatok

Békéscsabai Szakképzési Centrum

Aktualitások
Széchenyis diák franciaországi élménybeszámolója

2017.02.15.

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumának egyik diákja, Kovál Barbara (11.E) az AFS csereprogramban vesz részt Franciaországban. Eddigi benyomásairól, tapasztalatairól számolt be.

„Szeptember 2-án érkeztem meg Párizsba, ahol ezt követően egy 2 napos orientáción vettem részt a többi cserediákkal, akik Franciaországban töltik az 3, 6, vagy mint én, a 10 hónapot. Összesen körülbelül 300-an lehettünk a világ minden részéről. Most, hogy már 5 hónapja itt vagyok, elmondhatom, hogy vannak barátaim az iskolában is és a cserediákok között is, olyan helyekről, mint például Amerika, Izland, Thaiföld, Oroszország, vagy Kolumbia.

Az eleje nagyon nehezen indult, már egy családcserén is túl vagyok, de most már minden olyan, amilyennek ezt az egészet elképzeltem. Imádom a fogadó családomat, a várost, ahol élünk, ami körülbelül Békéscsaba méretű, a nyelvet pedig még ennél is jobban. Már eljutottam arra a szintre, hogy nem félek, ha valaki megkérdez tőlem valamit franciául, értem a beszélgetéseket a családom között és el tudok mondani nagyjából bármit, amit szeretnék. Szeretek itt lenni, sok jó dolgot csinálunk, de néha honvágyam van. Mindenképpen csak ajánlani tudom annak, aki szeretné kipróbálni.”

GINOP 5.2.4-16
Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP 5.2.4-16